Zoeken

Website

Onze website is aan modernisering toe. Een website beheren is een hele taak, eigenlijk te veel om zo maar bij te doen. Gelukkig hebben we nu iemand bereid gevonden om de website te hermaken en te beheren. William Willy Verschueren zal zich in  de toekomst hiermee bezig houden. Willy maakte reeds eerder websites en is beroepshalve ook met informatica bezig. We hebben het volste vertrouwen in hem en zien uit naar de vernieuwde website.

Bolloheide wandeling 21 augustus

De zondag na de 15 augustus is het niet alleen Grootlo kermis, maar ook de wandeling “Bolloheide en omgeving”. Niet om dat het samen met de kermis zou vallen, maar omdat dan de heide het mooist is. Dit jaar kwamen er 11 volwassenen en 2 kinderen op af.

Zoals gewoonlijk bij de Bolloheide wandeling viel het weer mee. Op enkele druppels na bleven we droog, en dat kan deze zomer niet dikwijls worden gezegd. 

Daguitstap 19 juni

De plaats naar waar we onze daguitstap konden doen kwam vrij laat in orde. Het werd uiteindelijk richting kust. Op zondag 19 juni vertrokken 12 Natuurpunters Tremelo op bezoek bij collega’s in de Westhoek en IJzermonding. Een verslag van Roelant Lauwers. 

Lees meer: Daguitstap 19 juni

Voorstel Ruimtelijk Structuurplan Tremelo

Enkele jaren te laat werd eindelijk een ‘voorstel ruimtelijkstructuurplan Tremelo’ voorgesteld. Tijdens de vorige legislatuur werd een ander voorstel opgesteld, maar dat werd door de provincie afgewezen. Nochtans hadden we daar goede compromissen bereikt en waren we voorop op de opgelegde tijd. De gemeente moest dus een nieuw laten opstellen, dit keer deed ze geen beroep op een studiebureel, maar wel op Interleuven.

Lees meer: Voorstel Ruimtelijk Structuurplan Tremelo